INTOLED

INTOLED is de online specialist in LED verlichting. In hun online winkel bieden ze allerlei soorten ledverlichting aan, waaronder verlichting voor binnen, buiten, led-inbouwspots, ledstrips, ledlampen… Ook accessoires met betrekking tot ledverlichting.

Wie zijn INTOLED?

INTOLED is een Nederlandse webshop die standaard LED verlichting aanbiedt, maar ook bijzondere en unieke vormen van LED verlichting, zowel binnen als buiten. U kunt eenvoudig door categorieën bladeren via de webwinkel, en ze bieden allerlei soorten

Waarom kiezen voor INTOLED?

1. Vanwege de verscheidenheid aan producten

INTOLED biedt een breed scala aan producten binnen LED verlichting. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor het interieur van je huis of kantoor, of dat je buitenverlichting nodig hebt, je vindt zeker alles wat je zoekt.

2. Voor zijn ongelooflijke prijzen

Ze bieden geweldige prijzen voor al hun artikelen, met tal van aanbiedingen en kortingen op veel van hun producten.

3. Voor uw webdesign

Het ontwerp van de website is uitstekend en biedt de koper een bevredigende, eenvoudige en intuïtieve winkelervaring.

4. Voor hun klantenservice

Ze bieden gratis verzending vanaf € 50, plus levering binnen 2 – 3 werkdagen. Ze hebben ook een periode van 30 dagen om uw aankopen te retourneren als u niet tevreden bent.

We raden aan om de INTOLED webwinkel te gebruiken vanwege het brede assortiment LED verlichting; zijn uitstekende prijzen en grote kortingen. Alle mogelijke vormen van LED verlichting vind je hier. Ze bieden ook duidelijke productinformatie op het web, specificaties en de mogelijkheid om met een expert te spreken. De juiste keuze!

INTOLED

8.9

Website

9.5/10

Productos

8.9/10

Servicio

8.3/10

Pros

  • Grote variëteit
  • Uitstekende prijzen
  • Goede klantenservice

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *