Albelli.nl

Albelli’s missie is: de wereld een stukje mooier maken door de momenten van mensen tot leven te brengen. Wij geloven in kwaliteit, betaalbaarheid en een geweldige klantenservice.
Om onze missie nog meer kracht bij te zetten, bieden we 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten. Als je niet tevreden bent (al weten we bijna zeker dat je dat wel zal zijn), gaat onze klantenservice graag met jou op zoek naar een passende oplossing.
Albelli begon met het verkopen van fotoboeken in Nederland en breidde zich al snel uit naar België, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ruim tien jaar later helpen we mensen hun wereld mooier te maken door hun momenten te delen via wanddecoratie, kalenders, kaarten en meer.
In 2011 werd albelli – onder onze bedrijfsnaam albumprinter – onderdeel van Cimpress, een marktleider op het gebied van gepersonaliseerde producten. In hetzelfde jaar gebruikten we onze kennis en de internationale expertise van Cimpress om het Zweedse merk önskefoto en het Britse bonusprint bij de groep te betrekken, evenals het Noorse fotoknudsen. In juli 2017 is albelli overgenomen door de Nederlandse private equity investeerder Gilde Buy Out Partners. Dit was weer een nieuwe stap vooruit in de reis om voor mensen hun momenten tot leven te brengen door middel van fotoproducten van topkwaliteit.
We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en het creatieproces dat we zo snel en eenvoudig mogelijk proberen te maken voor je: waar en wanneer je maar wilt en op elk apparaat.
Al onze producten worden samengesteld in Den Haag door een groot team specialisten met de nieuwste afdrukapparatuur.

1982. FRAMO sport B.V. startte als FRAMO in een schoolgebouw aan de Dorpstraat in Westervoort. De klaslokalen werden omgetoverd tot kantoren, magazijn en showroom. Door de jaren heen heeft FRAMO sport B.V. zich ontwikkeld tot een klantvriendelijk en zeer professionele Sport Medische Groothandel. Na de overname in 2007 door Christa Mosterman en de daarop volgende groei, zijn wij in 2011 verhuisd naar een groot en mooi bedrijfspand in Duiven, vlakbij Arnhem.

Albelli.nl

8.7

Website

8.9/10

Productos

8.5/10

Servicio

8.6/10

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *