FRAMO.NL

FRAMO sport B.V., een gezellig bedrijf waar de klant altijd centraal staat. Onder leiding van Christa Mosterman, vormt zij samen met Albert Peters en Sascha van Lith een uniek servicegericht team, die weten waar ze voor staan.

Het FRAMO sport B.V. team is gezellig, klantvriendelijk, behulpzaam, flexibel en collegiaal. Binnen FRAMO sport B.V. heeft iedereen zijn eigen kwaliteiten en vullen wij elkaar prima aan.

Ook staat zij voor u klaar in de showroom. Zij neemt de bestellingen in ontvangst en daarnaast geeft zij u ook graag advies over onze producten.

Albert Peters zorgt voor de inkoop, marketing en communicatie binnen ons bedrijf. Op zoek naar een bepaald product? Dan kunt u mailen naar: albert@framo.nl

Sascha van Lith zorgt er voor dat uw bestellingen netjes worden ingepakt en verstuurd. Daarnaast zorgt zij er ook voor dat de binnenkomende goederen op de juiste plek in het magazijn terecht komen.

Dit hechte team vult en voelt elkaar prima aan, heeft oog voor detail en is zeer professioneel, klantvriendelijk en servicegericht.

FRAMO.NL

8.7

Website

8.2/10

Productos

8.8/10

Servicio

9.0/10

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *